assenzuid2Ter hoogte van het TT-circuit is een nieuwe snelwegaansluiting gerealiseerd, waarmee een betere en directe ontsluiting van de gebieden links en rechts van de snelweg ontstaan is. Over de snelweg is een viaduct aangelegd. Een aantal rotondes zorgen bij de op- en afritten voor een goede doorstroming. Om een zichtbare relatie met het TT circuit te leggen zijn de rotondes voorzien van de rood-wit-blauwe kleuren van curbstones.

Werklandschap

In het bedrijventerrein Werklandschap is ruimte, ruimte om te ondernemen en om duurzaam te groeien. Zelfs grote bedrijven kunnen zich vestigen in het Werklandschap. Vanuit de groene omgeving combineert veel ruimte met een perfecte bereikbaarheid en uitstekende verbindingen.

Het Werklandschap wordt vanwege de huidige markt gefaseerd ontwikkeld. Daarnaast leggen we niet in één keer een heel bedrijventerrein aan, maar telkens een stukje wanneer er een bedrijf zich willen vestigen. De bedrijven worden opgenomen in het bestaande landschap. Er zijn diverse mogelijkheden om duurzaam te ondernemen, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een gezamenlijke energievoorziening.