Inloopbijeenkomst omleiding Port Natalweg/Beilerstraat

geplaatst in: Stadsboulevard | 0

Tekening Stadsboulevard ZuidOp dinsdag 12 april a.s. van 17.00-19.00 uur is er in het stadhuis een inloopbijeenkomst over uitvoering van tijdelijke maatregelen aan de Port Natalweg/Beilerstraat. Deze wegen maken in 2017 deel uit van een tijdelijke omleiding in verband met de bouw van de stationstunnel.

De aanleg van de tunnel verloopt in twee fasen. Eerst wordt de noordzijde van de tunnel gebouwd en vanaf april 2017 volgt de zuidzijde. Dan wordt ook begonnen met de aanleg van de Stadsboulevard Zuid. Met het oog op deze werkzaamheden is in 2017 een omleidingsroute noodzakelijk in één richting via de Port Natalweg-Beilerstraat. Om deze route geschikt te maken als omleiding vinden ná de zomer een aantal aanpassingen aan de weg plaats, zoals een versteviging van de bermen en het weghalen van enkele verkeersdrempels.

De inloopavond op 12 april heeft geen vast programma. U kunt binnenlopen tussen 17.00 en 19.00 uur. Medewerkers van de projectgroep Stadsboulevard zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Verder kunt u kaarten bekijken van de omleiding en de geplande maatregelen.